Izjava o varstvu osebnih podatkov

Z izpolnitvijo obrazca in oddajo prispevka sodelujoči v nagradnem natečaju posreduje organizatorju svoje osebne podatke za namen izvedbe nagradnega natačaja in pridobitve obljubljene nagrade. Družba Pivovarna Laško Union d.o.o., Pivovarniška ulica 2, 1000 Ljubljana, matična številka: 5049318000, davčna številka: 90355580 (v nadaljevanju poimenovana “organizator“) se šteje za upravljavca osebnih podatkov, pridobljenih v okviru nagradnega natečaja. Sodelujoči v nagradnem natečaju izrecno soglašajo, da organizator in izvajalec njihove osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo v okviru udeležbe v nagradnem natečaju, uporabi samo za namen izvedbe tega nagradnega natečaja.

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov, ki jih sodelujoči posreduje organizatorju je točka a) prvega odstavka 6. člena GDPR. Kolikor je dovoljeno s predpisi, je pravna podlaga za obdelavo teh podatkov tudi zakoniti interes organizatorja, točka f) prvega odstavka 6. člena GDPR. Zakoniti interes družbe je uveljavljanje ali obramba pred pravnimi zahtevki ter vzdrževanje varnosti informacijskih sistemov, prostorov in infrastrukture.

Organizator zbranih osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen zunanjim pogodbenim izvajalcem, ki podatke obdelujejo izključno v imenu, za račun, po navodilih in pod nadzorom organizatorja (npr. klicni centri, tiskarji, oglaševalske agencije).

Vsak posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico, da od organizatorja zahteva dostop do osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z njim in pravico do prenosljivosti podatkov, če so izpolnjeni zakonski pogoji. Za namene, za katere se osebni podatki obdelujejo na podlagi privolitve, ima sodelujoči pravico svojo privolitev preklicati. Za namene, za katere se osebni podatki obdelujejo na podlagi zakonitih interesov upravljavca, pa ima sodelujoči možnost ugovarjati takšni obdelavi.

Zahteva se posreduje na elektronski naslov: info.plu@heineken.com. Če bo iz zahteve izhajalo, da sodelujoči nasprotuje nadaljnji uporabi svojih osebnih podatkov, tako da nadaljnje sodelovanje v nagradnem natečaju ne bo mogoče, bo organizator zahtevo štel kot preklic privolitve za sodelovanje v nagradnem natečaju.

Organizator bo prejete osebne podatke hranil 30 dni po preteku nagradnega natečaja, z izjemo glavnega nagrajenca, katerega podatke bo organizator hranil in jih uporabljal za komunikacijo z glavnim nagrajencem še 6 mesecev po preteku nagradnega natečaja.

Kakršnakoli vprašanja, ki se nanašajo na varstvo osebnih podatkov in na nagradni natečaj, se lahko sporočijo organizatorju na elektronski naslov: info.plu@heineken.com

.
Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj